A mai motorozást Geropotamosba, Alesenszki Attila szponzorálta, amit nagyon köszönünk neki. Sokszor elveszítjük a hitünket az emberekben, látván az állandó zsörtölődést, és akkor mindig történik velünk valami, amiből rájövünk hogy az emberek jók.

Amikor elkezdtük a blog írást nem voltunk benne biztosak, hogy érdekelni fog bárkit is a mi kis történetünk/történeteink. Ám úgy gondoltuk, ha csak egy embernek segítünk a nyaralását még jobbá tenni akkor már megérte. A sok visszajelzés és érdeklődés adta meg az utolsó löketet hogy túráinkat megjelentetjük könyv formában.

Ebből a könyvből rendelt Attila egy dedikált példányt, amit innen Krétáról küldtünk, és meglepett minket adományával. Azzal a kéréssel tette, hogy motorozzunk új tájak felé is. Az emberi önzetlenség eme formája találkozott a mi vágyainkal, és ebből született a mai motorozós nap.

Köszönjük, hogy egész évben velünk voltatok, és mi lehetne méltóbb lezárása az évnek, mint egy kis tenger, motorozás, és sok sok fénykép. Íme a mai nap fotói Geropotamosról, ami nyáron is csodálatos, de így december 30-án sem elvetendő. Boldog új évet mindenkinek.

https://www.youtube.com/channel/UCBzG0zdwqBU9HIsN-k3qlGg

https://www.facebook.com/rethimnokreta/

https://www.instagram.com/bazinagymotorozas/

2 thoughts on “Geropotamos”

  1. Nagyon szép helyen jártatok ismét! Csodálatosak a képek és ha nem is mindig sütött a nap,de Ti biztosan nem fáztatok! Én is köszönöm az egész éves Krétai képeket,nagyon sokszor érezhettem újra az illatot és a szeretetet! Nektek is nagyon sok szépet és jót kívánok az elkövetkezendő esztendőre! Sok motorozást szép helyeken és nagyon sok boldogságot,sok szeretettel!

Hozzászolás lehetősége

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: