Izgő mozgó szervezkedő banda vagyunk. Szeptember elején meghirdettük a Magyarok-Kréta szigetén oldalon, akinek van kedve jöjjön el a Bakaliko Crete étterembe. Azt már sokan tudjátok, Zsuzsa és Jorgosz üzemelteti sok sok éve Archanes aranyos kis főterén. Van még delikátesz részt is az étteremben, ahol isteni ételeket és édességeket lehet enni.

Mivel Zsuzsa mindenben partner, rögtön kitalálta lesz marhapöri is. Így lett az elnevezése marhapöri tali, ami szülinapi bulivá is átalakult kicsit. Biztosan sokan ismeritek Miát, Nemesvári Tímeát az ő szülinapja volt tegnap. Stefán Alexandra is nemrég ünnepelte szülinapját ezért mindkét mosolygós és felkészült (nyugat-Krétai), két nagyon szeretett és elismert guide-nak még egyszer boldog szülinapot és kalandokban gazdag évet kívánunk. A korlátozások ellenére, mert meg van szabva hányan ülhetnek egy asztalnál, milyen távolságra kell lennie az asztaloknak egymástól, sokan eljöttek amit nagyon köszönünk. Jó volt látni az önfeledten beszélgető embereket, akit lehet hallottak már egymásról, de személyesen, lehet csak most találkoztak először. Itt voltak, Mia és Alexandra és két kolléganőjük Elizabeth és Nikoletta, ők a keleti oldalról, ha jól gondolom. Barátaik Balázs, Csaba és Misi velük már kirándultunk Matalára, és még mindig tervben van a gavdosi kirándulás, de hosszú még az ősz.

1 thought on “Marhapöri tali”

  1. Pingback: Heraklion és környeke 1. rész - Bazi nagy motorozás Görögországban Bazi nagy motorozás Görögországban

Hozzászolás lehetősége

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: