Két hete átesett a szervízen a motorunk. Majd úgy gondoltuk, hogy motorozunk egy kicsit. A vége az lett, hogy mentést kellett kérnem a motormentő ismerőstől (Neumann motormentés). Ezúton is köszönjük szépen a gyors segítséget! Négy helyen a minták között kirepedt a gumi.

Nem volt öreg gumi, valószínűség szerint a rossz tárolás miatt. Cserélni akartam, mert ha útra kelünk, inkább új gumival teszem. Most előbbre hoztam. Pénteken megérkezett az új gumi (Michelin Anakee Adventure), és ha kalandos úton is, de felkerült a motorra. Mostmár csak az április végén esedékes műszaki vizsga ami hátra van, és indulhatunk. Persze ha a többi országgal egyetemben a határok is megnyílnak.
Addig is majd minden nap torna, immáron másfél éve. Egy kedves ismerősünk Dávid Gyula posztjaival teljesen egyet értek ez ügyben IS. Ő is a mindennapos testmozgásban látja a mentális egészség megőrzését, amivel tapasztalatból tudok azonosulni. Egy jó sztori, itthon a kézi súlyzókkal testedzem, de görögföldön is akartam hódolni eme szokásomnak. Mivel a súlyokat nem vittük, egy nap gondolkodás után, mivel magyar ember vagyok, kitaláltam a megoldást. Vettem két karton 1,5 literes vizet. Seprűnyél volt. Kicsit macerásabb, de megoldottam. Ez az én sztorim, de bárkinek ajánlom, ha ebben töri a fejét.
Minden nap megkülönböztetett figyelmet szentelünk Susanna Kirner posztjainak, a Görögországi vírushelyzetről, idézet tőle:(Helyzetjelentés a kis szörnyetegről… Április 4. 🇬🇷
A mai napon 69 új megbetegedés, összesen 1673 a hajón lévőkkel és a migránsokkal együtt. 1/5 részük külföldről hazatért görög. Kilenc beteg halt meg az elmúlt 24 órában. A halottak száma összesen 68. Az átlagéletkoruk 74 év. 91 % közülük komoly alapbetegségben szenvedett. 92-en vannak lélegeztető gépen. A mai napon 11 gyógyult beteget bocsátottak el.
17688 büntetést róttak ki igazolatlan kószálásért, 150 €-jával nem kis bevétel. A befolyt összeget a betegséggel kapcsolatos dolgokra fordítják).
Arról már értesültünk, hogy a húsvéti ünnepeket áttették Május 26-ra. Ebből is látszik, ha akarunk találunk megoldást mindenre IS. Nagyon szeretnénk ismét velük ünnepelni, reméljük sikerül!

Leave a Reply

%d bloggers like this: