Április még messze van, de jó időt mondtak, hát elmentem motorozni.
Negyed tizenegy körül indultam el. Ránéztem a hőmérőre 9,5 fokot mutatott induláskor, bár a nap ragyogóan sütött, nem volt túl meleg. Mivel azonban utoljára január elsején és másodikán motoroztam, különböző fennforgások miatt, örültem a jó időnek. A januári hétvégék nem hoztak jó időt, az az ominózus amikor 15 fok volt, én az infulenzával harcoltam. Így kaptam az alkalmon, csak úgy cél nélkül elindultam. Érd határában megitattam a paripát. Jut eszembe idén még nem tankoltam. Tankolás után Dunaújvárost jelöltem meg első célnak. A szép napsütésben szinte egyedül haladtam a cél felé. Megnéztem a szerelőt, hátha dolgozik, nem nyertem, de sebaj. Útközben Dunaúj irányába, már körvonalazódott a további utam. Seregélyes után Székesfehérvár, majd az Alcsutdobozi arborétumnál megálltam egy fotó erejéig, ugyanis kinyíltak a hóvirágok. (Csak itt fotóztam).

Ahogy elértem a Zsámbéki részre, figyelmesebben kellett vezetni, mert az árnyékos részeken bizony egész nap nyálkás maradt az úttest. De a klasszikus Üvegtigrist sem akartam kihagyni, úgyhogy a következő megállóm ott volt. Hát mi ne mondjak, levettem a sisakot és fázott a kopasz fejem. Gyorsan visszavettem. Innen hazafelé vettem az irányt. Motorossal csak elvétve találkoztam a nap folyamán. Legalábbis arra amerre én megfordultam.

Ui:
Jut eszembe, csütörtökön pár napra elutazunk az egyik kedvenc városunkba. Sok sok bejelentkezésre számíthattok, igaz nevünkkel ellentétben gyalogosan fogunk közlekedni.
Aki kitalálja elsőként, és kommentben megírja a város nevét, a Krétai könyvünkkel jutalmazzuk! Szerda estig várjuk a helyes megfejtést!

Leave a Reply

%d bloggers like this: