Krétai túráinkon rengeteg fotó készült. Nagy örömmel konstatáltuk, hogy a fotóink nagy sikernek örvendenek, főleg ami tengert ábrázol. Általában hetente két alkalomra próbáltuk elosztani azt a rengeteg látnivalót, amit a mi szemünk is alig volt képes feldolgozni. A könyv megjelenése miatt Magyarországon vagyunk, a rengeteg képet osztályozni kellett.

Sokszor nehéz volt egyet-egyet kihagyni, mert az emlékek csak úgy törtek fel az agyunk hátsó raktáraiból. Néha percekig elbámészkodtam én személy szerint az éppen nézett képen. Mindegyik egytől-egyig kellemes emlékeket hozott felszínre. Egy kis nosztalgia gyanánt felteszek pár fotót, amelyek kedvesek számomra, bár annyi hely nincs, hogy mindegyiket feltegyem. A teljesség igénye nélkül fogadjátok tőlünk.

Eszembe jutott egyik alkalommal Irén hozzászólt egy bloghoz, segítö szándékkal. Tudjátok Kréta elvarázsol és rabul ejt, mást is elvarázsolt, jó ezt látni. Azóta követjük egymás megosztásait, bár személyesen még nem találkoztunk. De ami késik, az még hátra van, mondják a bölcsek.

 

Hozzászolás lehetősége

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: