Most, hogy rengeteg időt tölthetünk Rethimnoban, többször ellátogatunk a kedvenc kajáldánkba. Gyakorlatilag végig ettük már az étlapjukat, ez köszönhető a remek konyhájuknak.

Ha van egy vagy több görög barátod, tőle biztosan értesülhetsz a város/falu általuk kedvelt étteremről, ami köztünk legyen mondva, gyakran nem egy hely. Városszerte végig kóstolták, hisz Ők is szeretik a hasukat. Nem volt ez másképp a To Katsarolaki-val sem.

Minden nap megtalálható az étlapjuk a közösségi média eme: https://www.facebook.com/pages/To-Katsarolaki/396515120433141 oldalán. Általában 15-17 félé ételt készítenek, amiből 5-7 állandó, a többi “vetésforgóban” naponta változik.

Menüjükben megtalálható a húsos, hús nélküli illetve hal ételek. A húsos ételek általában disznó és borjú, de nem ritkán készítenek nyúl, bárány és kecske valamilyen formáját, gondolok itt a sült, párolt, avagy főtt elkészítésre.

Természetesen gondolnak azokra is akik nem kimondottan rajonganak semmilyen húsért. Ők naponta több zöldséges finomság közül választhatnak.

Akik pedig netán a halat részesítik előnyben, napi rendszerességgel találnak a fogások között, sült illetve rántott, és főtt formában. Természetesen az elfogyasztott ételek után minden alkalommal (télen süti, nyáron gyümölcs) kapunk ajándékként.

Amennyiben nem tudjuk az étel neve alapján mi is az valójában, bármikor kérhetünk vizuális segítséget.

Enyhén citromos ízű sült hal
Lasangne zöldségekkel

Ami sajnálatos, hogy a hétfői napon zárva tartanak, de nekik is jár egy pihenőnap a héten, hiszen minden nap remek étkekkel halmoznak el bennünket.

Leave a Reply

%d bloggers like this: